Masca faciala sport Yonex AC480 (non-medicala), culoare roz (pink)

Masca faciala sport Yonex AC480 (non-medicala), culoare roz (pink)

 
( Rating 5/5 din 0 reviewuri)
Pret
50 Lei
39 Lei
Alegeti marimea
 
 
 
 
 
Masca faciala sport Yonex AC480 (non-medicala), culoare roz (pink)
 
 
DETALII PRODUS

TOKYO - Yonex Co., Ltd. este mandru să anunte lansarea mastii de fata VERYCOOL, disponibila in cantitati limitate.

In timp ce COVID-19 a afectat rapid fiecare colt al lumii, filosofia Yonex a ramas aceeasi: sa contribuim la lume prin tehnologie inovatoare si produse de cea mai inalta calitate.

Inceput ca o initiativa de siguranta pentru sportivii si personalul Yonex, Yonex a dezvoltat o masca de fata lavabila care utilizeaza tehnologia VERYCOOL, un material care absoarbe caldura, oferind un efect semnificativ de racire atunci cand se adauga umezeala.

Tehnologia VERYCOOL reduce caldura corporala cu 3 ° Celsius si este prezentata în colectiile de turnee de tenis si badminton purtate de catre campioni de Grand Slam Stan Wawrinka (SUI) -tenis de camp si campion mondial Kento Momota (JPN)-badminton.

Caracteristici

Absorbant de transpiratie cu plasa din teflon uscat rapid
Inodor din tratamentul antibacterian

Prezentarea produsului

Culoare: roz, negru, albastru deschis, gri gheață

Material:

          tesatura exterioara: 90% poliester, 10% poliuretan;

          căptușeala: 85% Rayon, 10% Bumbac, 5% lyocell


Fibra reciclata - celuloză; Firul de prindere - Nylon, poliuretan; Dop - Clorura de polivinil; Sarma pentru nas - Polietilena

Acest produs este destinat utilizarii generale a consumatorului si nu inlocuieste echipamentul de protectie personala de calitate medicala. In situatiile in care se recomanda echipament de protectie medical, va rugam sa consultati un profesionist din domeniul sanatatii.

Această masca faciala este:

(a) destinata exclusiv uzului general si nu este o mască chirurgicala, echipament de protectie personala sau aparat respirator filtrant (cum ar fi mastile N95);

(b) nu sunt destinate utilizarii in nici un cadru clinic sau chirurgical sau in care poate fi de asteptat expunerea la fluide corporale sau periculoase, in cazul in care riscul de expunere prin inhalare este mare sau aproape caldura intensa a gazului inflamabil; si

(c) sa nu fie utilizat de nimeni cu sensibilitate cutanata sau plasat pe copii cu varsta sub 4 ani sau oricine are probleme cu respiratia. Yonex renunta in mod specific la toate garantiile, exprimate sau implicite, inclusiv (fara limitare) garantiile implicite de comercializare sau adecvare pentru un anumit scop.

Marime: 21cm x 15cm;

Fabricatie: China.

PAREREA CLIENTILOR
TE MAI POATE INTERESA
SALE
249 Lei
195 Lei
NOU
SALE
700 Lei
595 Lei
NOU
SALE
129 Lei
89 Lei
SALE
35 Lei
26 Lei
VIZUALIZATE RECENT
Tenis Romania
FacebookTwitterInstagramYoutube
Copyright 2021 Tenis-romania.ro
Plata cu cardul