Pantofi tenis Yonex SONICAGE 3 WIDE, culoare blue/black (albastru/negru)

Pantofi tenis Yonex SONICAGE 3 WIDE, culoare blue/black (albastru/negru)

 
( Rating 5/5 din 0 reviewuri)
Alegeti marimea
 
 
 
 
 
 
Pantofi tenis allcourt Yonex SONICAGE 3 WIDE, culoare blue/black (albastru/negru)
 
 
DETALII PRODUS

Pantofii de tenis pentru barbati Yonex Sonicage 3 Wide sunt destinati pentru jucatorii de tenis care cauta un pantof usor, confortabil, stabil si durabil, care sa sustină deplasarile in teren, chiar si pe cele mai agresive.

Talpa potrivită pentru toate suprafetele (hard si zgura).

Partea superioara a pantofului este din plasa respirabila si acoperita cu o membrana din fibre de rasina sintetica care ofera o protectie suplimentara
Insertii laterale sintetice mai rezistente pozitionate lateral si conectate la talpa intermediara care ajuta piciorul să ramana mereu in pozitie
Talpa este din cauciuc care nu lasa urme. Calcai captusit pentru confortul potrivit pentru glezna
Limba captusita integrata in structura. Cupa mai rigida care se potriveste mai bine calcaiului si stabilizeaza si mai mult glezna
Talpa interioara detasabila
Cauciucul de tractiune Yonex Endurance a fost dezvoltat pentru a garanta cresterea aderentei pe orice tip de suprafata.

Piele durabila- Material adaptabil care susține jocul agil al picioarelor cu o potrivire stabilă, dar flexibila.

Forma de asistenta pentru degete -Tehnologie dezvoltata pentru a ajuta la reducerea presiunii asupra degetului mare si pentru a imbunatati potrivirea piciorului in interiorul pantofului.

Talpa rotunda - Talpa rotunda Yonex a fost dezvoltata pentru a oferi suport si pentru a permite un joc rapid si reactiv. Talpa rotunda garantează miscarea fluida si transfer maxim de energie.

PowerCushion+, in comparatie cu POWER CUSHION traditionala, noua POWER CUSHION + are cu 25% mai multa absorbtie a socurilor si cu 12% mai multă repulsie.

Power Graphite - Introdusa in partea centrala a talpii pantofului, placa Power Graphite sustine piciorul in timpul orelor lungi de joc pentru a reduce stresul asupra soldurilor si genunchilor. Usor pe teren, ofera, de asemenea, stabilitate, prevenind rasucirea piciorului.

Pantofii de tenis modelul Yonex SONICAGE 3 WIDE de culoare albastru/negru sunt ultra usori si ofera o mare stabilitate cu o amortizare superioara. Sunt pantofi speciali pentru toate suprafetele si sunt in marimi ce variaza intre 39.5 si 47. Tenis-Romania ii recomanda pentru cei care doresc pantofi de calitate atunci cand practica tenisul de camp in aer liber.

PAREREA CLIENTILOR
TE MAI POATE INTERESA
SALE
300 Lei
249 Lei
SALE
796 Lei
699 Lei
SALE
265 Lei
219 Lei
SALE
299 Lei
209 Lei
VIZUALIZATE RECENT
Tenis Romania
FacebookTwitterInstagramYoutube
Copyright 2024 Tenis-romania.ro
Plata cu cardul