Yonex - EZONE 98 L, 285g Racheta Tenis de Camp Competitionala (Deep Blue)

Yonex - EZONE 98 L, 285g Racheta Tenis de Camp Competitionala (Deep Blue)

 
( Rating 5/5 din 0 reviewuri)
Alegeti marimea
 
 
 
 
 
 
Racheta tenis de camp cu un gramaj de 285 g in varianta neracordata Yonex NEW EZONE 98 L 285g este fabricata in Japonia.
 
 
DETALII PRODUS

YONEX - NEW EZONE 98 L (2020) 285 g, Deep Blue

Tenis-romania.ro este mandra să anunte lansarea rachetei EZONE din a 6-a generatie din 18 ianuarie 2020. Cu accent pe puterea usoara si confortul de neegalat, seria EZONE prezinta cel mai mare "sweet spot" din istoria Yonex prin Extinderea ISOMETRICTM, ea a fost dezvoltata pentru jucatori de toate nivelurile. 

Dezvoltat in urma cu peste 30 de ani, capul de racheta ISOMETRICTM genereaza un punct "sweet spot" mai mare prin optimizarea intersectiei sirurilor principale si cruce pentru a oferi un control mai mare, fara a sacrifica puterea. 

Noul EZONE este capabil să obtină putere și confort optim prin noi sectiuni transversale, un design de cadru precis, care este mai larg la pozițiile 3 și 9, si Vibration Dampening Mesh (VDM) in grip pentru a filtra vibratiile nedorite. Modificand unghiurile cadrului in forma de aero, cadrul ofera o senzatie mai confortabila la impact. Liner Tech este incorporat in intreaga racheta pentru a optimiza puterea si controlul. Prin gaurirea directa in structura cadrului, cordajul este alungit si se sprijină pe grommeturi.

 Aceasta abordare unica are ca rezultat un centru al rachetei mai dens pentru un plus de control, in timp ce zonele exterioare sunt mai largi pentru mai multă putere și confort. Pentru prima data in industria articolelor sportive, M40X2 - este o fibra de carbon de noua generatie dezvoltata de Toray Industries, Inc., care este adaugat in "gatul rachetei" pentru a imbunatati stabilitatea cadrului si flexia. 

Combinatia dorita de putere si flex cu o senzatie de "plush" este obținuta, rezultand cu 2,5% mai multa viteza a mingii și cu 7,9% mai multa absorbtie a socurilor (comparatie cu EZONE-urile curente, test realizat de YONEX).

Naomi Osaka (JPN), de două ori, campioana de Grand Slam, si Nick Kyrgios (AUS) vor debuta cu NEW EZONE deep blue la inceputul lunii ianuarie pentru a incepe sezonul 2020. Cordaj recomandat: Poly Tour Strike, Poly tour Pro, Rexis. Racheta fabricat in Japonia.

 

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Racheta
Sport Tenis
Pentru Barbati, Femei, Copii
Nivel pregatire Avansati, Intermediari
Stil joc Ofensiv, Defensiv
Tip grip Yonex synthetic
Marime maner G1, G2, G3
Tipar corzi 16 x 19
Material VDM
HM Graphite
M40X
Tehnologie

ISOMETRIC

VDM

Aero Shape

Shockless Grommet

OPS

TORAYCA  M40X

Liner Tech

Super Cushion Grip

Continut pachet 1 x Husa transport
Racordata Nu
Balans 330 mm
Culoare Deep Blue

DIMENSIUNI

Lungime 27 inch
Greutate 285 g

Brand: Yonex

PAREREA CLIENTILOR
TE MAI POATE INTERESA
NOU
SALE
850 Lei
795 Lei
SALE
950 Lei
575 Lei
SALE
1295 Lei
925 Lei
SALE
55 Lei
42.5 Lei
VIZUALIZATE RECENT
Tenis Romania
FacebookTwitterInstagramYoutube
Copyright 2023 Tenis-romania.ro
Plata cu cardul