Yonex - NEW VCORE 100 L, 280g, Racheta Tenis de Camp Competitionala Rosu (flame red)

Yonex - NEW VCORE 100 L, 280g, Racheta Tenis de Camp Competitionala Rosu (flame red)

 
( Rating 5/5 din 0 reviewuri)
Pret
900 Lei
665 Lei
Alegeti marimea
 
 
 
 
 
Racheta tenis de camp competitionala, cu un gramaj de 280 g in varianta neracordata. Yonex VCORE 100 L 280g este fabricata in Japonia.
 
 
DETALII PRODUS

Varianta rosie (flame red) a modelului Yonex VCore 100 L este una dintre cele mai ofertante rachete de pe piata, ea impresionand mai ales prin prisma capului a carui suprafata este mare si implicit manevrabila. Datorita acestuia, riscul de a efectua greseli este mult diminuat. Este ideala pentru jucatorii intermediari si avansati, care cauta o racheta rapida, cu potential mare de spin. Racheta NEW VCORE 100 L, este fabricata in Japonia. Culoare flame red.

 

Tehnologie VCore pentru un efect de spin imbunatatit!

Tehnologia VCore integrata in rama este cea care alimenteaza in primul rand aceasta racheta de tenis. Ea genereaza un puternic efect de spin, punand adversarul in dificultate. Greutatea de 280 g (in varianta neracordata) este suficient de mare pentru a imprima destula putere, transformand loviturile in arme imbatabile.

Mai mult decat atat, efectul de spin datorat inovativei tehnologii VCore, este supliementat si de catre sirurile de corzi care sunt dispuse in format 16/19. Un alt avantaj este oferit de catre cadrul aerodinamic care ofera mai multa putere si control.

O racheta de top care ridica jocul la standardele cele mai inalte!

 

Beneficii:

- tehnologie VCore integrata in rama si corzi dispuse 16/19 pentru un efect de spin substantial sporit;

- cadru aerodinamic care ofera putere si control;

- suprafata mare a capului care ofera o excelenta manevrabilitate;

- design moden si atractiv.

Materiale din compozitie: HM Graphite, NANOMETRIC XT, Namd

Tehnologia ISOMETRIC ™ continua sa ii ajute pe cei mai mari jucatori din lume sa obtina un succes global. Dezvoltat in urma cu peste 30 de ani, designul ISOMETRIC ™ creste "sweet spot-ul" (aria de forta maxima din centrul rachetei) cu 7%. Comparativ cu un cadru rotund conventional, o racheta ISOMETRIC ™ genereaza un "sweet spot" mai mare prin optimizarea intersectiei sirurilor principale si transversale. ISOMETRIC ™ ofera un control mai mare fara a sacrifica puterea. ISOMETRIC ™ este o marca comerciala a Yonex CO., LTD. * Testat de Yonex. 

PAREREA CLIENTILOR
TE MAI POATE INTERESA
SALE
465 Lei
395 Lei
NOU
SALE
215 Lei
185 Lei
NOU
SALE
215 Lei
185 Lei
NOU
SALE
175 Lei
145 Lei
VIZUALIZATE RECENT
Tenis Romania
FacebookTwitterInstagramYoutube
Copyright 2021 Tenis-romania.ro
Plata cu cardul