Yonex - VCORE 98L, 285g, Racheta Tenis de Camp Competitionala, culoare rosu-albastru (tango red)

Yonex - VCORE 98L, 285g, Racheta Tenis de Camp Competitionala, culoare rosu-albastru (tango red)

 
( Rating 5/5 din 0 reviewuri)
Alegeti marimea
 
 
 
 
 
 
Racheta tenis de camp competitionala, cu un gramaj de 285 g in varianta neracordata. Yonex VCORE 98L de 285g, tango red, este fabricata in Japonia.
 
 
DETALII PRODUS

Yonex va propune uimitoarea editie 2021 a seriei VCORE.

 VCORE 98 L este o optiune excelenta pentru jucatorii de toate nivelurile care doresc să isi maximizeze schimbarile rapide pentru a imprima loviturilor spin traiectorii precise. Acesta este cel mai puternic model al seriei.

Cu noul VCORE 98 L, Yonex actualizeaza seria VCORE cu si mai multă viteza si spin ! Pentru a reduce rezistenta la vant, Yonex a extins locatia canelurilor sale Aero Fin catre partea inferioara a capului rachetei. Aceasta tehnologie este completata de un sistem Aero Trench care scufunda grommeturile pentru a reduce si mai mult rezistenta la vant. Acestea duc la o accelerare mai usoara, care va va ajuta să loviti mingea cu ritm și spin. VCORE 98 L este, de asemenea, actualizat cu un material numit 2G-Namd Flex Force, care este un grafit flexibil unic conceput pentru a creste torsiunea cadrului si spin-ul.

Prețul de bază citat este pentru racheta fără corzi.

Racheta NEW VCORE 98 L, este fabricata in Japonia. Culoare tango red.

Pentru modelul din 2021, Yonex a reproiect racheta, oferindu-i o sectiune transversala mai groasa în cap pentru o putere si stabilitate sporita. Yonex a largit, de asemenea, portiunea superioara a zonei de lovire, creand o zona de contact mai prietenoasa și mai receptiva. Noile tehnologii includ Flex Force, care utilizeaza un grafit flexibil unic (NAMD-2) pentru a ajuta racheta sa flexeze optim la impact. De asemenea, Yonex a reproiectat sistemul grommet cu String Sync, care utilizeaza insertii in forma de palnie pentru a ajuta corzile sa se intoarca mai puternic in timpul impactului (spin superior). Tehnologiile suplimentare includ o plasa de amortizare a vibratiilor în maner pentru un plus de confort, impreuna cu cateva caracteristici aerodinamice care reduc rezistența la vant si maresc viteza rachetei. Din terenul din spate, VCORE 98 nu numai că se simte solid atunci cand redirectioneaza niveluri mai ridicate de ritm, dar ofera, de asemenea, o precizie superioara pe swing-uri complete. De asemenea, se evidentieaza la serviciu, unde combinatia de spin si precizie va va permite sa va balansati pentru putere. Jucatorii experimentati care cauta pachetul complet (spin, forta, precizie) ar trebui să înceapă de aici.

Tehnologie VCore pentru un efect de spin imbunatatit!

Tehnologia VCore integrata in rama este cea care alimenteaza in primul rand aceasta racheta de tenis. Ea genereaza un puternic efect de spin, punand adversarul in dificultate. Greutatea de 285 g (in varianta neracordata) este suficient de mare pentru a imprima destula putere, transformand loviturile in arme imbatabile.

Mai mult decat atat, efectul de spin datorat inovativei tehnologii VCore, este suplimentat si de catre sirurile de corzi care sunt dispuse in format 16/19. Un alt avantaj este oferit de catre cadrul aerodinamic care ofera mai multa putere si control.

O racheta de top care ridica jocul la standardele cele mai inalte!

 

Beneficii:

- tehnologie VCore integrata in rama si corzi dispuse 16/19 pentru un efect de spin substantial sporit;

- cadru aerodinamic care ofera putere si control;

- suprafata mare a capului care ofera o excelenta manevrabilitate;

- design moden si atractiv.

Materiale din compozitie: H.M. Graphite, VDM - Vibration Dampening Mesh, 2G-Namd Flex Force

Tehnologia ISOMETRIC ™ continua sa ii ajute pe cei mai mari jucatori din lume sa obtina un succes global. Dezvoltat in urma cu peste 30 de ani, designul ISOMETRIC ™ creste "sweet spot-ul" (aria de forta maxima din centrul rachetei) cu 7%. Comparativ cu un cadru rotund conventional, o racheta ISOMETRIC ™ genereaza un "sweet spot" mai mare prin optimizarea intersectiei sirurilor principale si transversale. ISOMETRIC ™ ofera un control mai mare fara a sacrifica puterea. ISOMETRIC ™ este o marca comerciala a Yonex CO., LTD. * Testat de Yonex. 

Cordaje recomandate: POLYTOUR REV / POLYTOUR STRIKE / REXIS

Specificatii

Marime cap: 98 inch / 632 cm²
Lungime: 27 inch / 68,58cm
Greutate neracordata: 285g 
Balans: 325cm
Stiffness: 65
Beam Width: 22.5mm / 23mm / 21mm
Compozitie: H.M. Graphite
VDM - Vibration Dampening Mesh
2G-Namd Flex Force
Culoare racheta: rosu-albastru (Tango Red)
tip grip: Yonex Synthetic
String Pattern:

16 Mains / 19 Crosses
Mains skip: 8T,8H; no shared holes

Tensiune-interval: 20-27kg
PAREREA CLIENTILOR
TE MAI POATE INTERESA
SALE
239 Lei
185 Lei
NOU
SALE
649 Lei
449 Lei
SALE
1293 Lei
675 Lei
NOU
SALE
200 Lei
135 Lei
VIZUALIZATE RECENT
Tenis Romania
FacebookTwitterInstagramYoutube
Copyright 2024 Tenis-romania.ro
Plata cu cardul