Pantofi tenis zgura Yonex ECLIPSION 3 WOMEN CL, culoare levander

Pantofi tenis zgura Yonex ECLIPSION 3 WOMEN CL, culoare levander

 
( Rating 5/5 din 0 reviewuri)
Alegeti marimea
 
 
 
 
 
 
Pantofii de tenis Yonex ECLIPSION 3 WOMEN CL sunt usori si ofera stabilitate cu o amortizare superioara.
 
 
DETALII PRODUS

Absorbtia eficienta a socului promoveaza confortul si ajuta la prevenirea ranilor.

Materialul YONEX Power Cushion absoarbe socul de impact si transforma imediat energia absorbita in energie cinetica blanda. Acest lucru il ajuta pe jucătorul de tenis sa facă miscari de picioare mai usor și chiar mai rapid. Comparativ cu uretanul, materialul YONEX Power Cushion absoarbe de 3 ori mai multa energie de impact.

POWER CUSHIONTM™+

POWER CUSHIONTM™+ este un material „usor si de reducere a oboselii”. POWER CUSHIONTM™+ are o crestere de 28% *1 a absorbtiei de soc si o crestere de 62% *2 a fortei de respingere in comparatie cu materialul de amortizare conventional (EVA). Un ou crud poate fi aruncat de la 12 metri deasupra unui covoras POWER CUSHION™ +, revenind la o inaltime de 6 metri fara a se sparge *3. POWER CUSHION ™ + asigura, de asemenea, o absorbtie a socului mai bună cu 25% *3 si crestere 12% *⁴ a fortei de respingere.

*1 Testat de Japan Vehicle Inspection Association *2 Testat de BOKEN Quality Evaluation Institute (pe baza standardelor JIS). *3 Testat de Yonex  *4Masurat de Japan Vehicle Inspection Association.

Spre deosebire de materialul pernei, care absoarbe in mod specific socul de impact la un moment dat, construcția pernei de 3 straturi reduce energia de impact in intreaga structura a talpii. "Peformanta 3 în 1" a materialului "3-Layer Power Cushion" asigura o absorbtie de soc suplimentara de 30% si o forta de recuperare mai mare cu 5%.

 

YONEX Power Cushion absoarbe socul, apoi inverseaza energia de impact pentru un transfer lin catre urmatoarea miscare.

Comparativ cu uretanul, configuratia YONEX Power Cushion asigura de 3 ori mai multa putere de absorbtie a socurilor.

 

POWER GRAPHITE DRIVE

O foaie de grafit este introdusa la mijlocul talpii piciorului pentru o stabilitate sporita si pentru a va propulsa inainte catre urmatoarea lovitura.

 

One Piece Outsole

O singura bucata de talpa din varf pana la calcai pentru mai multa stabilitate.

 

PINPOINT PATTERN

Un nou model de talpa  pentru zgura maximizeaza aderenta pentru o alunecare optima.

 

Contactul calcaiului si talpa rotunda

Proiectarea rotunda a talpii in zona calcaiului asigura un contact mai neted al calcaiului si o tranzitie mai lina dinspre calcai spre degete, plus o zona de contact mai rotunjita pentru o aterizare mai lina.

 

Round Sole (Talpa rotunda)

YONEX Round Sole ™ este proiectat pentru a oferi suport pe toata suprafata pentru o miscare a piciorului rapida si usoara. Talpa rotunda asigura miscari line și transfer maxim de energie.

 

Synchro-Fit Insole

Noua constructie Syole Synchro-Fit Insole permite o adaptare mai stransa intre incaltaminte și picior, mentinand pierderea de energie la un nivel minim absolut pentru a obtine o miscare a piciorului mai lina si mai rapida. In comparatie cu incaltamintea conventionala, zona plantara de pe brant este ridicata pentru a asigura o fixare mai stransa intre pantof și picior. Prin mentinerea mai ferma a calcaiului pe brant, decalajul dintre pantof si picior este redus, imbunatatind confortul si asigurand ca piciorul nu aluneca inainte in interiorul pantofului.

 

Toe Assist Shape

Forma de protejare a degetelor

PAREREA CLIENTILOR
TE MAI POATE INTERESA
SALE
295 Lei
215 Lei
NOU
SALE
90 Lei
69 Lei
NOU
SALE
525 Lei
449 Lei
SALE
295 Lei
225 Lei
VIZUALIZATE RECENT
Tenis Romania
FacebookTwitterInstagramYoutube
Copyright 2024 Tenis-romania.ro
Plata cu cardul