Politica de retur

Home » Termeni si conditii » Politica de retur
Termeni si conditii

Returnarea produselor si returnarea contravalorii produselor 

 

- Daca sunteti nemultumit(a) de produsul primit,  www.tenis-romania.ro va permite sa il returnati in termen de 30 zile lucratoare de la data primirii produsului, cu respectarea conditiilor de retur.

 

- Legislatia romana in domeniu prevede urmatoarele: ,,consumatorul, persoana fizica, are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 15 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". (conf. O.G. 130/2000 art. 2 lit. e.). ,,CLIENTI” sau ,,consumatori" sunt doar PERSOANELE FIZICE. CLIENTII cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

 

- In cazul returnarii produselor, CLIENTULUI i se returneza contravaloarea produselor comandate (in cont bancar) , cheltuiela transportului produsului returnat revenindu-i CLIENTULUI. Returul se face doar prin curier.  In cazul tranzactiilor online cu cardul sumele vor fi returnate pe cardul initial de unde s-au primit banii.

 

- Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite. Ambalati corespunzator produsul pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur si prezinta urme de deteriorare din cauza ambalarii necorespunzatoare, nu vor putea beneficia de garantia returnarii.

 

- NU se accepta returul produselor care: ( au fost desigilate/testate/utilizate/nu insotesc documentele ce dovedesc achizitia/au ambalajele deteriorate ) In cazul in care nu sunt respectate conditiile de retur, nu vom accepta restituirea banilor.

 

- Pentru notificari ale intentiei de retur si orice alte intrebari, contactati-ne la adresa: tavisirbu@yahoo.com.

Tenis Romania
FacebookTwitterInstagramYoutube
Copyright 2024 Tenis-romania.ro
Plata cu cardul